На първо време искам да поздравя по случай рождения

...
          На първо време искам да поздравя по случай рождения
Коментари Харесай

Война на продуцентите: Халвата срещу Тушев

          " На първо време желая да поздравя по случай рождения му ден моя безценен сътрудник Магърдич Халваджиян. Желая му здраве, фамилно благополучие и креативно дългоденствие.

Това не трансформира усещането ми, че плановете ни са таргетирани отрицателно от него и семейството му. Какви са аргументите за това не мога да знам. Миналата година преди началото на пролетния ефирен сезон организирахме телефонен диалог с него, откакто разбрахме, че в " Като две капки вода ” се възнамерява преднамерено отношение към различен наш план.

По отношение на така наречен копи-пейст, желая да припомня на господата Халваджиян, че Денсинг старс е форматно телевизионно заглавие, което се продава в над 40 територии. В параметрите на обмена попадат всички форми на наличие - промоция и маркетинг тактики, фон, костюми, музикални кътове, сюжети, хореографии, визуализации, анимации, схеми на осветяване и прочие Взаимодействието сред обособените територии се предизвиква от лицензодателите, а всички решения се вземат с тяхно утвърждение. Колкото и да си наподобяват всички издания по света, те носят една основна разлика - героите са разнообразни, страстите им са разнообразни, драмите и еуфорията им също.

Това са условия, които сътрудниците познават добре, и извъртането им във тип на сензация мога да сравня единствено със симулативното търкаляне на техен кореспондент в опит да бъде показан за жертва на физическа разпра пред склад за храни с изминал период на валидност (доколкото помня). Точно такива " истински креативен решения ” костваха ефира на луксозното предаване " Господари на ефира ”, което прочее също е лицензиран артикул.

Ние нямаме проблем с опитите си да предоставим на нашите фенове качествено наличие, подчинено на международни стандарти, колкото и да бъде наричано всичко това " цирк с детайли на хорър ”.
В умозаключение желая да поднеса своите извинения към тези, които може би съм засегнал с тези редове. На пазара за произвеждане на телевизионно наличие сме една шепа хора и да си вършим сходни дейни мероприятия е много пошло.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР